IMG_6886

Beachhair tutorial

De zomer is bijna gedaan. There I said it! Maar geen nood, gelukkig zijn er genoeg beautyproducten om je een beetje in de zwoele sferen te houden. Seasalt spray is er zo een. Het geeft je even het gevoel alsof je een dagje aan de zee hebt gelegen met messy waves als resultaat. Vandaag leg ik je uit hoe je deze look kunt maken zonder de ijskoude zee in te hoeven rennen.

Stap 1

Wat heb je nodig om deze look te creëren? Seasalt spray naar keuze! Er zijn tegenwoordig heel veel merken die deze spray in hun lijn hebben zitten. Ik heb de variant van Schwarzkopf op de kop getikt bij de Big Bazar voor 2 euro, mooie deal toch?

DSC_0217

Ik heb stijl haar van mezelf waar echt niets in blijft zitten. Op onderstaande foto heb ik net mijn haar gewassen en droog geblazen met de föhn. Het is dan erg zacht waardoor de krullen er na een half uur (als ik geluk heb) terug uit zijn.

De oplossing? Seasalt spray! Het maak je haar stug waardoor alles langer en beter blijft zitten.

DSC_0024

Stap 2

Wees niet zuinig met de spray! Zorg dat je overal evenveel product spuit en je lokken wat vochtig aanvoelen. Als je daarvoor even je flexibiliteit op de proef moet stellen, dan doen we dat. Alles voor mooi haar!

DSC_0042

Als je voor een snelle nonchalante look wilt gaan kun je hier stoppen. Blaas je haar even droog met knijpende bewegingen en je kunt zo de deur uit!DSC_0072

Stap 4

Natuurlijk ga ik weer net ietsje verder en neem er mijn curling wand bij. Ik draai niet mijn hele lok om de krultang maar houdt het uiteinde ervan weg. Ook dit zorgt weer voor dat messy effect.

DSC_0090

Stap 5

Gooi je haren voorover en ga er met je handen doorheen om de krullen wat losser en wilder te maken.  Voor extra volume kun je nog een Volumizing Powder gebruiken bij je haaraanzet, de Got2b lijn van Schwarzkopf heeft deze ook in zijn assortiment en werkt prima!

IMG_6886

 

Stap 6

Have fun with it!!

Xoxo

Danique

2 antwoorden
  1. Sofie
    Sofie zegt:

    Super handig! Aangezien ik net zoals jou stijl haar heb, en mijn krullen niet langer dan een halfuur in mijn haren blijven zitten, is dit echt een nuttige tip ;). Thanks Dannie X

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *