DSC_0127

Casual Monday

Happy monday everybody!! De vakantie is voor de meesten onder ons gedaan en we moeten er allemaal weer flink tegenaan. Vandaar deze nonchalante en casual outfit om de week te beginnen, zo blijven we toch een beetje in de relaxte sfeer hangen. Deze outfit kan perfect voor een eerste school- of werkdag.

DSC_0113

DSC_0127

DSC_0103

De momjeans van H&M zit super comfortabel en is highwaisted, hierdoor combineer ik hem het liefst met cropped tops of een opgeknoopt blousje zoals deze. De zachtroze kleur geeft de outfit een vrouwelijke touch in contrast met de heavy schoenen en de losse jeans. Wat betreft accessoires houdt ik het heel minimalistisch, een wit lakje en mijn favoriete sieraden.

DSC_0099

DSC_0084

DSC_0149

 

Schoenen Vanessa Wu 59,95 euro by Noir Maastricht

Momjeans H&M 7 euro (in Sale)

Blouse Supertrash 35 euro by Salut Outlet

Horloge by Tissot

Ring 20 euro by Lucardi

Nagellak Blanc 10 euro by Essie

 

2 antwoorden
  1. Going Here
    Going Here zegt:

    I just want to say I am just beginner to blogs and definitely loved your web site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You definitely come with perfect posts. Cheers for sharing with us your website page.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *