Compositie foto

NARS LAGUNA BRONZER

Zomer of niet, bronzer is een vaste waarde in mijn make-uptasje. In de winter warmt het je bleke huidje net wat op en in de zomer geeft het je dat tikje extra glow. Nu heb ik nogal de neiging om bronzers te verzamelen dus kon ik Laguna  van Nars niet laten liggen!

DSC_0001

DSC_0065

DSC_0039

DSC_0041

Nars Laguna is een bronzer die geschikt is voor alle huidtypen, hoewel ik een beetje twijfel over de donkere huidjes. Ik vrees dat deze bronzer dan net iets te licht voor je gaat zijn, wel zal het een gouden glansje geven op je jukbeenderen. Anderzijds heeft ze geen oranje ondertoon waardoor ze ook mooi is bij een hele lichte huid. Het zachte gouden glinstertje geeft net dat beetje meer aan deze bronzer. Persoonlijk geef ik meestal de voorkeur aan een matte bronzer waarover ik later een highlighter kan aanbrengen, maar bij Laguna kan ik deze glow erg waarderen!

IMG_6752

Op bovenstaande foto heb ik mijn basis, oogmake-up en lippen al gedaan. Ik gebruikte hiervoor:

  • L’Oreal Paris Infallible – 11 Vanilla-  die ik gemengd heb met Garnier BB Cream in de kleur Medium
  • Maybelline Fit Me Concealer – nr. 15 ( een echte aanrader!)
  • Mac Studio Conceal And Correct Duo – mid yellow/mid peach
  • Make-up Studio Translucent Powder Extra Fine – nr. 2
  • Naked2 palette van Urban Decay
  • Great Lash Mascara van Maybelline
  • Rimmel Eastend Snob Lipliner

IMG_6760

Ik heb Nars Laguna subtiel aangebracht op mijn slapen, voorhoofd en onder mijn jukbeenderen met een fluffy poederkwast. Je kunt eerst een contour aanzetten en deze dan zachter maken door er een bronzer zoals Laguna overheen aan te brengen. Ik heb er vandaag voor gekozen om het “natuurlijk” te houden en alleen de bronzer te gebruiken zonder heavy contour à la Kim K. Door de shimmer erin heb je meteen een zacht glansje. Een beetje blush op je wangen en je bent klaar!

Nars is helaas niet in België of Nederland te koop. Je kunt hem onder andere bestellen bij de franse online shop van Sephora voor 37 euro

Wat is jullie favoriete bronzer?

Xoxo,
Danique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *