DSC_0754

Favoriete juwelen van dit moment

Juwelen zijn ideaal om een simpele outfit net dat beetje boeiender te maken. Zelf houd ik enorm van de minimal trend die nu  overal te zien is, kleine fijne juwelen met een stoere edge. Ik ben er dol op!

Zilver

DSC_0754

Dit is een combinatie die ik bijna dagelijks draag! Nu moet ik zeggen dat dit voornamelijk komt omdat ik  een lichte vorm van OCD heb en mijn juwelen match met de ritsen van mijn jas en tas bijvoorbeeld.
Los van dit weetje ben ik ook gewoon dol op mijn horloge. Mijn zus en ik hebben dezelfde en kregen hem kado met kerst van onze ouders. Ze zijn aan de binnenkant gegraveerd waardoor er toch een grote emotionele waarde aan hangt.
Het ringetje helemaal links is echt zilver en kocht ik in de sale bij Lucardi toen ik een weekendje bij mijn vriend was in Delft, wederom een leuke herinnering dus! De andere ringetjes komen van de H&M en draag ik het minste omdat ze enorm verkleuren na verloop van tijd. Tip: doe ze uit als je je handen wast!
De oorbellen zijn van de Six en heb hier maanden naar moeten zoeken! Ik wou eigenlijk een strakkere versie maar deze zijn een goede vervanger tot die tijd.

Horloge Tissot by Willy Vossen Maastricht
Ring 20 euro by Lucardi
Oorbellen by Six

Rosé Goud

DSC_0781

DSC_0763

Rosé goud vind ik lastig te combineren maar wel erg mooi, vooral bij wit. De horloge was wederom een kadootje. Ik kreeg ze voor mijn verjaardag van mijn vriendinnen, super lief en nog steeds erg blij mee! Het “spijker-vormige” ringetje kreeg ik erbij, dus dat was al een leuke match. Zelf kocht ik er  laatst deze ringen bij waar een soort steentje in verwerkt is. Ze hingen bij H&M voor 3 euro dus die kon ik echt niet laten liggen! De oorbellen zijn dezelfde als de zilverkleurige en zaten samen op het kaartje. De exacte prijs weet ik niet meer maar ik gok 5 euro ongeveer.

Ringen 3 euro by H&M
Oorbellen by Six

Goud

DSC_0758

DSC_0762

De Horloge is van Casio en was, je kunt het al raden, een kadootje. Ik kreeg hem van mijn vriend en draag hem graag bij een casual outfit. Hij is super licht en dun waardoor hij erg fijn zit! Soms draag ik er een armbandje bij of deze oorbellen die ik onlangs kocht bij H&M. Ze kwamen per twee maar ik draag eigenlijk alleen de staafjes! De combinatie marmer en de vorm van de oorbel vind ik gewoonweg perfectie. De lange oorbellen daarentegen draag ik niet maar ik wil er graag een armbandje van maken, lees mijn vriend moet dat maken!

Horloge A159 Casio vanaf 48,99 euro  online te koop
Oorbellen 6,99 euro by H&M

 

Wat zijn jullie favoriete juweeltjes en waarom?

Xoxo,
Danique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *