IMG_7311

How I pictured it in Amsterdam

Hoi iedereen! Ik ben terug van een korte trip naar Amsterdam en kan er weer helemaal tegenaan. Natuurlijk heb ik ook aan jullie gedacht tijdens mijn bezoekje aan een van mijn lievelingssteden en heb mijn favoriete plekjes vastgelegd op foto!

Grachten

Haarlemmerstraat

Amsterdam is een heerlijke stad om te winkelen! Zo liggen er natuurlijke alle grote ketens maar ook juist hele leuke en speciale boetiekjes. De Haarlemmerstraat is dan zeker de place to be!

Haarlemmerstraat

De Haarlemmerstraat ligt vlak in de buurt van het Centraal station en is gemakkelijk te vinden.

MY OH MY

MYOHMY

MY OH MY was een van die pareltjes op de Haarlemmerstraat. Het is een klein en knus boetiekje waar je je meteen helemaal thuis voelt.

MYOHMY

De kleding is volgens de laatste trends en heel betaalbaar. Ik kocht een wollen jurk voor 50 euro, dus dat zijn mooie prijsjes.

MYOHMY

 

MYOHMY

 

Naast nieuwe kleding verkoopt MY OH MY ook mooie vintage stukken, lingerie, juweeltjes en andere accessoires!

Atelier Sukha

IMG_7300

Atelier Suhka is een winkeltje waar je gewoon even binnen moet gaan! Het is heerlijk om er rond te neuzen.

IMG_7296

IMG_7294

Suhka oogt heel sereen met al zijn natuurtinten en verschillende materialen. Het gaat van kleding, zeepjes en spreuken tot servies en decoratie. Voor ieder wat wils.

IMG_7292

IMG_7298

IMG_7291

IMG_7297

De pijp

Hier is altijd wat te doen! Overdag is het leuk om even over de Albert Cuypmarkt te wandelen en daarna in een van de hippe eetzaakjes je honger te stillen.

Wij bezochten de Yoghurt Barn voor een gezond ontbijtje!

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Je kunt kiezen uit de verschillende soorten Yoghurt die op de kaart staan of er zelf eentje samenstellen. De toppings gaan van superfoods en fruit tot stroopwafelstukjes en chocolade.

Yoghurt Barn

Als je niet goed weet wat te pakken raad ik je aan om je aan de kaart te houden. Ik stelde er zelf eentje samen en vond de smakencombi helaas niet zo lekker, eigen schuld dikke bult. Het kon natuurlijk ook liggen aan het feit dat ik stiekem meer zin had in een vette hap van de markt. Voor de healthfreaks onder ons is het een echte aanrader!

Yoghurt Barn

De Barn zelf is supergezellig met zijn vele zithoekjes waar je op je gemak kunt genieten van je bakkie yoghurt.

Yoghurt Barn

 

Door 74

Dit was wel een van de hoogtepuntjes van ons tripje. Als je een goede cocktailbar zoekt in Amsterdam is deze zeker een bezoek waard!

De foto’s zijn helaas een beetje korrelig omdat ze met de iphone zijn gemaakt maar ik wou deze plek toch echt even met jullie delen.

Door 74

Het is even zoeken maar dan heb je ook wat! De bar ligt dichtbij het Rembrandtplein op de Reguliersdwarsstraat nummer 74. Er is aan de buitenkant niets te zien en je zou haast zeggen dat het een leegstaand pandje is. Niets is minder waar!

Nadat je hebt aangebeld wordt je hartelijk ontvangen door een engelstalige ober en krijg je een gezellig plekje toegewezen.

Door 74

Door 74

De menukaart kwam in het gedaante van dit oldschool speelgoedje. Hoe bedenken ze het toch maar ? Ik ben in ieder geval  verliefd op het concept van de deze cocktailbar!

Door 74

Vogeltjes kijken!!

Door 74

Dit is een van de plaatjes die je kon zien. Hoe leuk is dit!

Door 74

Zowel de presentatie als de cocktails zelf waren on point! YUM!

Door 74

 

Amsterdam is by far een van mijn lievelingssteden! De sfeer is er top en er is altijd wat leuks te beleven.

Tot slot nog even een shout-out naar mijn buddy Louk voor de leuke tips en naar mijn lieve vriendinnetje Emmy voor het fijne gezelschap!

Thanks for reading,

Xoxo
Danique

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *