DSC_0148

Morphe 35o palette

Het heeft even geduurd en veel doorzettingsvermogen van me gevraagd MAAR ik heb hem kunnen bemachtigen, het felbegeerde Morphe 35o palette!

morphe 35o

De 35o is enorm populair onder Youtubers zoals Jaclyn Hill en Nikkietutorials, geen wonder dat na enkele lovende woorden er geen palette meer te bespeuren was. Ik heb dan ook meerdere malen achter het net gevist op zowel de site van Morphe Brushes als op Boozyshop maar de aanhouder wint. Uiteindelijk kocht ik hem voor 27,99€ bij Boozyshop. 

morphe 35o

Het palette zelf is van stevig plastic en zit verpakt in bubble wrap en een kartonnen doosje. Morphe is een Amerikaans “budget” merk met geweldige kwaliteit. Voor een kleine 28 euro krijg je maar liefst 35 kleuren, dat is omgerekend zo’n 80 cent per oogschaduw. Need I say more! De vraag is natuurlijk altijd “Is dat budget ook wel wat?”.

Swatches

morphe 35o

De kleuren in het 35o palette zijn warme natuurtinten, herfst in een doosje. Als ik dit zie denk ik meteen aan het bos en het vallen van de bladeren. Ik ben zo dol op deze kleuren! Je kunt ze eindeloos met elkaar combineren voor een zachte look maar ook juist een warme smoky eye.

De 35o heeft matte en shimmer oogschaduws, en OMG mag ik even een staande ovatie voor de shimmers in dit palette. Ze voelen aan als boter en zijn crazy gepigmenteerd! De matte zijn een beetje kruimelig en sommige zijn mwah. Toch ben ik super enthousiast over de 35o.

Ik ga per rij voor jullie enkele kleuren bespreken, kwestie van langdradigheid te vermijden. Enjoy!!

Rij 1

morphe 35o

De eerste rij zijn vooral zachte kleuren. 1 is zo licht dat je hem bijna niet ziet, ideaal om je oogschaduwprimer mee af te poederen. 3 en zijn een goed voorbeeld van de prachtige pigmentatie van de shimmers. Ze zijn zo intens dat ze soms haast nat lijken. 4 is een prachtige rosé gouden kleur, perfect bij blauwe ogen.

Rij 2

morphe 35o

Bij 11 kun je de kruimelige/poederige structuur goed zien. Niet alle kleuren hebben dit gelukkig, kwestie van je kwast goed af te tikken voor je hem gebruikt. De shimmers (9 en 10) zijn hier ook weer ietsje anders van textuur maar nog steeds heel erg mooi. Zoals je ziet komen steeds de oranje tinten terug!

Rij 3

morphe 35o

16 en 17 komen hier niet echt tot hun recht zoals je ziet, dit zijn een van de mindere oogschaduws uit het palette. 20 daarentegen WAHAHAUW!!

Rij 4

morphe 35o

Zoals je ziet worden de kleuren steeds donkerder. Deze rij heeft vooral bruintinten met een roze en oranje ondertoon. Geen uitschieters, gewoon goed!

Rij 5

morphe 35o

Last but not least, de laatste rij. Hoewel ik 29 de grootste misser vond, de glitters zijn te grof en de pigmentatie is om te huilen. Absoluut niet vergelijkbaar met de geweldige metallic textuur van  35. 

Conclusie

Top palette! Je krijgt meer dan waar voor je geld. Het is even een struggle om eraan te komen maar heb geduld. Dit is geen limited edition dus uiteindelijk zul je hem kunnen bemachtigen. Het enige nadeel is dat het poeder wat kruimelt dus ik raad je aan je oogmake-up eerst te doen  en daarna pas je foundation en concealer.

Looks

Ik heb wat met het palette gespeeld en wat inspiratiepics voor jullie gemaakt! Helaas komt het op foto altijd net wat minder intens over.

Zachte look

morphe 35o

morphe 35o

 

smoky wing

morphe 35o

morphe 35o

 

Xoxo,
Danique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *