DSC_0605

New York Color Haul en review

Ook al gaat mijn hartje sneller kloppen van high-end make-up, toch zijn er van die producten die geen 5 euro kosten maar vast in mijn stash zitten. Zo ging ik onlangs naar het Kruidvat om mijn tweede  NYC bronzer te kopen en besloot ik de andere producten ook eens een kans te geven.

new york color

Het Kruidvat heeft vaak acties lopen waardoor je nu en dan je slag kunt slaan, zo kocht ik deze vier producten onlangs voor 10 euro!
TIP: Bezint eer ge begint. Ik heb al vaak discussies gevoerd bij het Kruidvat omdat ik het niet goed gelezen had, maar dat terzijde.

NYC Get It All Foundationstick

Laten we beginnen bij het begin, namelijk de foundation. Ik ben de laatste tijd erg benieuwd naar foundationsticks, zo is er currently eentje van Bobbi Brown onderweg, maar ik wou deze ook graag het voordeel van de twijfel geven. Nu kun je voor 4,99 euro natuurlijk wel een kansje wagen.

 

get it all foundationstick nyc

Ik heb de foundation al enkele dagen in gebruik en moet zeggen dat ik er erg over te spreken ben! De dekking is medium waardoor het effect heel natuurlijk is. Hij verdoezeld mijn roodheden en vlekjes zonder mijn “gezonde” huid te verbergen, if that makes sense. De finish is een beetje glowy waar ik wel van houd!

get it all foundationstick

Nadeel: de stick bevat slechts 7 gram product en is niet echt zuinig in gebruik. Op bovenstaande foto heb ik de stick er helemaal uitgedraaid en ik vind het er zo zielig uitzien. De naam “Get It All” slaat dus alvast niet op de inhoud. Nu heb ik wat research gedaan en het schijnt dat andere sticks niet heel veel meer product bevatten. Ik gok dat ik er zo’n 10-15 keer mee kan doen, I will keep you guys posted!

 

 

nyc

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder

Na het aanbrengen van mijn foundation en concealer poeder ik meestal even af zodat alles mooi blijft zitten en niet gaat glimmen doorheen de dag. Soms kies ik voor een losse poeder, soms voor een compacte. Deze van NYC is een pressed powder die goed matteert zonder een cakey effect. Mijn huid ziet er net ietsje egaler uit na het aanbrengen waardoor je kunt stellen dat hij een klein beetje dekking geeft.  Voor 3,49 euro wederom geen slechte deal!

smooth skin pressed powder

 

NYC Color Wheel in Pink Cheek Glow

Toen ik deze poeder zag liggen was mijn interesse meteen gewekt! De kleuren zien er prachtig en veelbelovend uit hoewel een prijs van 4,99 euro mij realistisch laat zijn. Wie niet waagt niet wint! De Color Wheel bestaat uit verschillende kleuren met een subtiele shimmer waardoor je een gezonde gloed op je wangen krijgt. Het is niet de meest gepigmenteerde blush in de rekken, maar voor de dames – of heren- die houden van een naturel effect is dit zeker een leuke aanwinst.

nyc color wheel

 

NYC Big Bold  Bronzing Powder

Deze bronzer van NYC in de kleur 601 ManhaTan zit vast in mijn collectie. Ik vind de kleur mooi,hij blijft goed zitten, plus je krijgt veel product voor een belachelijke prijs van 3,99 euro. Hoewel ik erg licht van huid ben, geeft hij mij geen oranje gloed. De bronzer is naar mijn mening matte –als je met een vergrootglas gaat kijken zie je misschien een minuscuul glittertje maar dat is op de huid totaal niet te zien- waardoor je er dus heel subtiel mee zou kunnen shapen hoewel ik daar eerder een iets “grijzere” ondertoon voor zou nemen.  Love it!

NYC bog bold bronzing powder

De look

STAP 1: Foundation

Vandaag gaan we voor het eerst met de “spreekwoordelijke” billen bloot. Barefaced it is, sjah we moeten er iets voor over hebben he.

nyc foundation

Links draag ik geen make-up. Rechts heb ik de foundation in kleur 002 Ivory aangebracht.

TIP: Teken enkele strepen op het gezicht met de stick op je gezicht en vervaag deze vervolgens met een vochtige beautyblender of een kwast!

Ik vind het resultaat echt heel mooi! Mijn teint is egaler zonder er te “opgemaakt” uit zien. Mijn moedervlekjes zijn nog steeds zichtbaar terwijl mijn roodheid weg is. Ik ben echt onder de indruk van deze “budget” foundation!

Stap 2: poeders

 nyc powderLinks heb ik mijn foundation en concealer (L.A. Girl PRO Conceal) afgepoederd met de NYC pressed powder en daarna de Big Bold Bronzing Powder aangebracht. Rechts heb ik de appeltjes van mijn wangen wat meer kleur gegeven met de Color Wheel.

Het effect is een natuurlijk en gezond uitziende huid, de perfecte look voor overdag! NYC heeft me best wel verbaasd met deze producten en ik ga er zeker nog meer proberen!

Let me know what you think in the comments!

XOXO,
Danique

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *